VK Cavtat pobjednik turnira LINO

Članak Tonča Vlašića preuzet je sa stranica Dubrovačkog vjesnika.

Kolo prije kraja odlučen pobjednik turnira Lino u Mlinima: 

‘Svi k’o jedan, moćan smo stroj, tako igra Cavtat, tim moj i tvoj!‘

Ukrcali su se prijepodne u Cavtatu u dva glisera, iskrcali se u Mlinima, skočili potom u plivalište Gusara, nakrcali mrežu Jug Adriatic osiguranja, pokupili svoje stvari, kapice i lopte, opet se ukrcali u glisere, te iskrcali u Cavtatu.

Na povratku su ukrcali nova tri boda na svoj konto, prethodno su isto uspjeli protiv slovenskog Triglava iz Kranja i španjolske Barcelonete. Još će jednom ‘napast’ plivalište Gusara, čeka ih ogled protiv domaćina, ali već je jasno kako je za sve druge kasno po pitanju bitke za pobjednički pokal. Cavtat je kolo prije kraja osigurao naslov pobjednika Međunarodnog vaterpolo turnira za uzrast do 12 godina, igrao je fino, te je osvojio turnir Lino

VK Cavtat 9 : 2 VK Jug AO
VK Cavtat 9 : 2 VK Jug AO

Poredak: 1. Cavtat 9 bodova / 3 utakmice (19:6), 2. Triglav Kranj 6 bodova / 3 utakmice (26:10), 3. Jug Adriatic osiguranje 6 bodova / 4 utakmice (21:26), 4. CNA Barceloneta 3 boda / 3 utakmice (8:12), 5. Gusar bez boda / 3 utakmice (4:24).

Cavtat je prvak Hrvatske u ovom uzrastu. Momčad Pava Pulića, Andija Drobca, uz njih je bio i Vlaho Rajčević, te Gašpar Butigan, pokazala se pravom i u međunarodnoj konkurenciji, te se opet začula pjesma: Cavtat!, Cavtat!, idemo “Cavtat”! Svi k’o jedan, moćan smo stroj, tako igra Cavtat, tim moj i tvoj!

Himna VK Cavtat Pobjedu nosimo

PODIJELITE OVAJ ČLANAK